Op zoek naar een unieke kinderkamer dat helemaal past bij uw kind of bedrijf? Of wilt u graag een kindermeubel of muurschildering op maat laten maken? Wij maken graag een ontwerp én voeren het uit! Wij zijn pas blij als u dat bent, want we begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is als de kleintjes zelf ook blij zijn. Bij Kleine ik maken we alles zelf in onze werkplaats in Huizen, en op zo’n manier dat het een leven lang meegaat. Het enige wat u hoeft te doen, is uw idee van de ideale droomkamer aan ons door te geven en wij gaan aan de slag.


Onze werkwijze

We komen altijd eerst bij u langs, zodat we precies weten wat uw wensen zijn. Vervolgens maken we een plattegrond van de ruimte of we beginnen met schetsen, net zo lang tot u helemaal tevreden bent met het design. Pas daarna gaan we aan de slag met het maken van de meubels in onze eigen werkplaats of beginnen we met de voorbereidingen bij u op locatie.

Onze klanten krijgen onze ingekleurde ontwerpen altijd mee en digitaal toegestuurd, zodat het design ook breder kan worden doorgetrokken: gebruik het bijvoorbeeld voor een romper, geboortekaartje of naambordje. Oftewel: maak er een compleet verhaal van dat verder gaat dan alleen het interieur zelf!

We richten ons op:

Gezinnen die op zoek zijn naar een unieke kinderkamer of -meubel
Bedrijven die graag een bijzondere kinderspeelhoek willen bieden aan hun klanten


Wie zijn wij?

Kleine ik bestaat sinds 2010 en wordt gerund door René Kriek. Al van jongs af aan is hij aan het tekenen en karikaturen, en heeft in de loop van de tijd een heel eigen stijl ontwikkeld. Begonnen als timmerman en schilder, maar zijn hart ligt toch vooral bij het ontwerpen van kinderinterieur en het blij maken van kinderen en ouders. René bedenkt en maakt alle ontwerpen, de uitvoering gebeurt in samenwerking met collega-meubelmakers, -kunstenaars en behangers die jarenlange ervaring hebben. Onder leiding van René creëren we zo alleen de beste ontwerpen, zodat u gegarandeerd het beste resultaat krijgt!